Wil je meer weten? App

5.0

Gebaseerd op 22 beoordelingen

Adem

Adem als basis

‘Goede ademhaling is belangrijker dan wat je eet en hoe je beweegt’ – James Nestor (Amerikaanse wetenschapper en auteur)

Het regelmatig doen van ademhalingsoefeningen is in verband gebracht met het hebben van meer energie, het verlagen van de bloeddruk, verminderen van hartkloppingen, betere slaap, meer uithoudingsvermogen en een betere algehele conditie. Een verkeerde ademhaling speelt een aanzienlijke rol bij angst, paniekaanvallen, spierspanning, hoofdpijn, vermoeidheid en zelfs depressies.

Ademhalen doen we altijd en gaat grotendeels onbewust, maar het heeft een enorme impact op hoe we ons voelen. We kunnen kiezen wat we eten, wat we drinken, wat we consumeren, maar niet wat we ademen. Daarom is het extra belangrijk te zorgen dat je wel let op hoe je ademt.

Wil jij werken aan je ademhaling? Tijdens de Healthcheck kunnen we de eerste stap zetten. Daarin doe ik en microscopische bloedanalyse waarin we al een goed beeld krijgen van je gezondheid. Daarna kun je een stap verder gaan en kiezen voor een persoonlijk traject. Hierin begeleid ik je naar een gezonder, gelukkiger leven met meer energie. Tijdens dit traject kunnen we aan de slag gaan met het optimaliseren van je ademhaling en hoe je dit kunt benutten in alle belangrijke aspecten in je leven!

Adem als basis