Wil je meer weten? App

5.0

Gebaseerd op 21 beoordelingen

Bloed is het transportsysteem van ons lichaam, zonder bloed kunnen we niet leven. Het vervoert zuurstof en belangrijke voedingsstoffen naar onze organen en cellen, maar voert ook afvalstoffen af. Het bestaat uit o.a. uit plasma, rode bloedcellen, witte bloedcellen en bloedplaatjes.

Microscopische bloedanalyse biedt andere kijk op bloed. Door middel van een vingerprikje neem ik een druppel bloed af welke we direct onder de microscoop bekijken. Je bloed leeft namelijk nog 20 minuten door nadat het uit jouw lichaam komt. Het leuke is dat je met me meekijkt op een scherm en dus jouw eigen bloedcellen ziet!

Wil jij een microscopische bloedanalyse? Boek een Healthcheck!

Wat ik analyseer bij een microscopische bloedanalyse?

Wat ik analyseer bij een microscopische bloedanalyse?

Ik analyseer o.a. de rode bloedcellen, witte bloedcellen, bloedplaatjes, het plasma, kijk naar de vorm, kwaliteit en activiteit van het bloed en de cellen. Dit zegt wat over:

Ook maak ik een afdruk voor het droog bloed, welke we na de levend bloed analyse kunnen bekijken. Dit geeft mij verdere informatie over:

Ons bloed is het eerste in ons lichaam wat reageert op veranderingen, het past snel aan wanneer we iets goed doen, maar laat het ook snel zien als we iets doen wat niet bij ons past. In bloed kun je ontzettend veel informatie over je gezondheid aflezen, vandaar dat ik graag werk met deze manier van onderzoeken zodat we nog effectiever te werk kunnen gaan.

Zo kunnen we snel schakelen om dingen aan te passen en je gezondheid zo snel mogelijk optimaal te krijgen! Tijdens de Healthcheck van 60 minuten krijg je een microscopische bloedanalyse.

Aanbod

Ik help jou meer energie te ervaren en een volgende stap te zetten naar een energieker, gezonder en gelukkiger leven!

Strategie Call

€29

30 min

Wat is er inbegrepen?

In deze call maken we kennis met elkaar. We bespreken waar je op dit moment staat & waar je naar toe wil. Vanuit daar kijken we hoe we een persoonlijk traject kunnen inrichten en wat er voor nodig is om jouw doel(en) op een zo optimaal mogelijke manier te behalen.

Healthcheck

€150 -

60 min

Wat is er inbegrepen?

Door middel van een klein vingerprikje neem ik een druppeltje bloed af welke we direct onder de microscoop leggen en door mij zal worden geanalyseerd. Je kunt live op een scherm meekijken en aantekeningen maken. Lees er meer over bij de microscopische bloedanalyse. Tijdens deze Healthcheck is er ruimte om je vragen te stellen en (wanneer je deze meeneemt) je supplementen te laten checken.

Persoonlijk Traject

Prijs op aanvraag (momenteel vol)

Wat is er inbegrepen?

Tijdens dit traject begeleid ik je  persoonlijk met o.a. coaching calls, duidelijke handvaten, opdrachten en maken we gebruik van de microscopische bloedanalyse om zo efficiënt mogelijk jouw doel(en) te bereiken. Ik geef je de handvaten zodat je de balans terug kan vinden om een gezonder en gelukkiger leven te leiden met meer energie.