Wil je meer weten? App

5.0

Gebaseerd op 21 beoordelingen

Reviews

Ilona

Na mijn bevalling in februari 2018 heb ik een postpartum depressie gehad, wat later overging in PMS-klachten met depressieve gevoelens. Ik heb antidepressiva geslikt waarbij de klachten wel minder werden, maar de PMS-klachten bleven. Het waren steeds pittige weken waarin ik mezelf aardig kwijt kon raken. Zelf ben ik destijds verder gaan zoeken in het complementaire veld en had al mooie stappen gezet. Ik voelde dat er nog meer ruimte was voor verbetering en wilde graag afbouwen met mijn medicatie. Begin 2022 ben ik bij Carly terecht gekomen via een vriendin. We hebben een afspraak gemaakt waarbij ze alles in kaart heeft gebracht en bloed bij me heeft afgenomen. De resultaten van de onderzoeken heeft zij voor me uitgewerkt en hier haar advies over voeding en supplementen bij gegeven. Ook gaf zij nog extra ideeën en adviezen over hoe ik mijn darmflora optimaal gezond houdt en om meer met mijn cyclus te werken. Het resultaat is dat ik na drie maanden ‘normale’ moodswings had rondom mijn periode en ik mezelf sterk genoeg vond om daadwerkelijk mijn medicatie af te bouwen. Carly heeft rond die tijd nog een microscopische bloedanalyse gedaan en deze bevestigde de verbeteringen die ik zelf voelde. Nu mijn medicatie volledig is afgebouwd kan ik echt met recht zeggen dat het aanpassen van mijn voeding met ondersteuning van supplementen mijn leven weer normaal heeft gemaakt. Ik ga weer vrolijk en zonder zorgen door het leven. Mijn PMS heeft vrijwel geen invloed meer op mijn humeur en mijn gedrag. En als het er soms wel nog even doorheen glipt, dan weet ik wat het is en kan ik het relativeren. Ik kan het iedereen aanraden die met soortgelijke klachten kampt om een afspraak met Carly in te plannen. Zij is begripvol, prettig en vriendelijk in de omgang, heeft een bak met kennis en kan je echt helpen. Mocht zij zien dat je nog wat extra hulp kunt gebruiken van een andere complementair behandelaar, heeft zij voldoende netwerk om je naar de juiste persoon door te verwijzen. En ook daarna kun je altijd bij haar terecht met een vraag.

Helga

Ik ken Carly al heel wat jaren en heb van dichtbij meegemaakt hoe slecht Carly eraan toe was. Mede dankzij haar doorzettingsvermogen en het niet willen accepteren dat zij op zo’n jonge leeftijd zoveel beperkingen had, heeft zij het roer om gegooid. Met verandering van haar voeding en levensstijl zag ik de transformatie naar een gezonde jonge meid met zoveel meer energie en eigen herstellend vermogen.Na het volgen van haar vele opleidingen, was de wereld omgedraaid. Daar waar ik eerst Carly probeerde te ondersteunen tijdens de zware periode die zij doormaakte, gaf de ‘nieuwe’ Carly mij tips over mijn gezondheid.Ik leefde al heel gezond, ik rook niet, gebruik geen alcohol en ben altijd bezig met gezonde voeding, maar ik was wel altijd moe, weinig energie, had rosacea en gewrichtspijn. Ook mentaal trapte ik altijd in dezelfde valkuil, geen nee zeggen en altijd maar doorgaan. Dus nu was het mijn beurt en heb ik Carly om hulp gevraagd.Al snel bleek dat ik inderdaad gezond at, maar de bloeduitslagen gaven aan dat ik de voedingstoffen niet goed opnam, een aantal intoleranties had en daardoor een tekort had aan diverse vitamines en mineralen. Na aanpassing van mijn voeding en het slikken van supplementen voelde ik mij na een maand of twee echt veel beter! De rosacea is nagenoeg weg, voor het eerst in mijn leven kan ik iedere dag naar het toilet en voel ik mij veel energieker. Carly mij heeft laten inzien dat er meer is dan gezond eten. Vooral ook goed zorgen voor de mind, de balans vinden en lief zijn voor jezelf. En als ik wel eens dreig uit koers te raken, dan neemt Carly je weer bij de hand, zelfs het ijsbad in.Wat ik nog steeds onvoorstelbaar vind is de microscopische bloedanalyse die Carly uitvoert. Het is zo ongelofelijk indrukwekkend om mee te kunnen kijken naar je eigen bloed en wat zij hier direct uit kan halen (ook als ik tijdens een lang weekend mijn intoleranties heb genegeerd). Ik gun iedereen die denkt dat minder energie, kwaaltjes etc. bij de leeftijd hoort Carly toe. En is er nog een minpuntje aan Carly? Ja ik denk dat zij zo graag iedereen helpt, dat zij daarmee vergeet dat dit haar baan is. Een en al liefde voor haar werk.

Isabelle

Voor dat ik met Carly in aanraking kwam was m’n gezondheid er niet heel best aan toe. Ik was veel ziek, moe, had darmklachten en pijnen in mijn lijf. Ik wist niet goed waar te beginnen om uit die vicieuze cirkel te komen. We zijn gestart met een EMB-bloedtest en vanuit hier werd er zoveel duidelijk! Dit hebben we aangevuld met de microscopische bloedanalyse. Zo konden we heel gericht aan de slag gaan met de juiste aanpassingen in mijn voeding en leefstijl op een manier die haalbaar was in mijn leven. Dit hebben we vervolgens aangevuld met een persoonlijk supplementplan. Ik vond het bijzonder om te ervaren dat mijn gezondheid enorm vooruitging en ben blij dat ik nu weer zo lekker in m’n vel zit en veel meer energie heb. Mijn (hoofd)pijnen zijn verleden en ook mijn andere lichamelijke klachten zijn verbeterd. Ik ervaar zoveel meer rust in mijn hoofd en lichaam en ook m’n concentratie is enorm verbetert. Ik zou dit dan ook iedereen aanraden want het is zo waardevol om je weer fitter te voelen en te weten hoe je gezondheid ervoor staat! Carly is een heel fijn persoon, ik voelde me meteen op mijn gemak, ze luistert, denkt mee, is heel kundig, professioneel, legt alles goed uit en komt met goede oplossingen en adviezen.

Lieke

Al vanaf mijn puberteit worstel ik met het vinden van een balans in mijn eetgewoontes. Dit heeft er tot geleid dat ik me vaak vermoeid voel en slecht herstel na het trainen. Ik besloot dat nu het moment was om echt aan mezelf te gaan werken. Ondanks dat ik gezond at (dacht ik) bleef ik erg vermoeid en ik was erg benieuwd waar dat vandaan kwam. Toen ik bij Carly kwam hebben we uitgebreid mijn situatie besproken en de keus gemaakt voor een bloedtest met een klein vingerprikje en na een aantal weken had ik mijn vervolgafspraak. De test is erg uitgebreid en gaf mij echt inzicht. Dit heeft bij mij voor een kantelpunt gezorgd. Naast de uitslag heeft Carly mijn geadviseerd in voeding, het nemen van rustmomenten en om sommige vitamines en mineralen te supplementeren. Ik ben blij dat ik niet super veel op de dag hoef in te nemen. Hierin heeft Carly ook rekening gehouden met mijn eetmomenten en mijn werk. Ze heeft vooral gekeken naar wat haalbaar is. Nu ben ik 4 weken bezig en gaat het stukken beter. Ik ben minder vermoeid en kan langer wakker blijven s ’avonds. Ik herstel veel sneller na het trainen en kan me beter concentreren. Daarnaast merk ik ook dat de cravings naar suiker zijn afgenomen en hier meer rust in kan vinden. Kortom ik ben erg blij en verwacht na langere tijd mijzelf alleen maar beter te gaan voelen. Carly legt op een begrijpelijke manier uit wat er gebeurt in je lichaam. Daarbij luistert ze echt goed naar je hulpvraag. Ook heb ik veel geleerd over voeding en wat dit met mijn lijf doet. Ik wil Carly ontzettend bedanken voor haar tijd, energie en begeleiding. Ik ben benieuwd hoe mijn bloed er na een tijdje uitziet!

Jill

Ik ken Carly al een tijdje en ze is echt een aanwinst voor mijn leven. Met al haar kennis over voeding en gezondheid weet ze me met van alles te helpen d.m.v. een goed advies. Of het nu gaat over lichamelijke problemen, chronische ziektes of mentale support - ze staat altijd voor je klaar! Je moet wel bereid zijn om je voeding/ lifestyle aan te pakken, vaak is daar namelijk het probleem ontstaan. Ze kan je al haar kennis geven, maar als je er niks mee doet zal er ook niks veranderen. Gezondheid is prioriteit nummer één voor een gelukkig leven. Ze zoekt samen met jou naar de oorzaak van het probleem en geeft je de tools om jezelf te kunnen genezen. Zo leer je het roer weer over te nemen en ben je weer de kapitein van je eigen boot!Mijn omschrijving in één woord; een godsgeschenk!

Online jouw Healthcheck inplannen

Aanbod

Ik help jou meer energie te ervaren en een volgende stap te zetten naar een energieker, gezonder en gelukkiger leven!

Strategie Call

€29

30 min

Wat is er inbegrepen?

In deze call maken we kennis met elkaar. We bespreken waar je op dit moment staat & waar je naar toe wil. Vanuit daar kijken we hoe we een persoonlijk traject kunnen inrichten en wat er voor nodig is om jouw doel(en) op een zo optimaal mogelijke manier te behalen.

Healthcheck

€150 -

60 min

Wat is er inbegrepen?

Door middel van een klein vingerprikje neem ik een druppeltje bloed af welke we direct onder de microscoop leggen en door mij zal worden geanalyseerd. Je kunt live op een scherm meekijken en aantekeningen maken. Lees er meer over bij de microscopische bloedanalyse. Tijdens deze Healthcheck is er alle ruimte om je vragen te stellen en (wanneer je deze meeneemt) je supplementen te laten checken.

Persoonlijk Traject

Prijs op aanvraag (momenteel vol)

Wat is er inbegrepen?

Tijdens dit traject begeleid ik je  persoonlijk met o.a. coaching calls, duidelijke handvaten, opdrachten en maken we gebruik van de microscopische bloedanalyse om zo efficiënt mogelijk jouw doel(en) te bereiken. Ik geef je de handvaten zodat je de balans terug kan vinden om een gezonder en gelukkiger leven te leiden met meer energie.