Wil je meer weten? App

5.0

Gebaseerd op 21 beoordelingen

Orthomoleculaire therapie

Voed jij je lichaam of vul jij je lichaam?

Gezondheid is ons kostbaarste bezit, alleen wat is nu écht gezond? En hoe pakken we dat op een juiste manier aan? Orthomoleculaire therapie heeft als doel ziekte te voorkomen (preventief), maar is ook zeer effectief in de behandeling van allerlei klachten en aandoeningen.

Je lichaam raakt vrij snel uit balans wanneer je niet de voeding eet die bij je past en wanneer je tekorten hebt zoals we vaak zien met vitamines en mineralen. In de waan van de dag ga je hier snel aan voorbij, maar vage klachten als vermoeidheid, stemmingswisselingen, buikpijn, concentratieproblemen en nog veel meer zijn hieraan gerelateerd en voor veel mensen herkenbaar.

Ik kijk met je mee naar je huidige voedingspatroon en de eventuele klachten die je hebt of vlakken waar je verbetering wilt zien. Ik maak hierbij geen gebruik van reguliere geneesmiddelen, maar werk juist met natuurlijke oplossingen en stoffen welke bekend zijn voor je lichaam.

Wil jij op een natuurlijke manier aan de slag met je gezondheid? Tijdens de Healthcheck zetten we de eerste stap. Daarin doe ik een microscopische bloedanalyse waarin al veel duidelijk wordt. Wil je daarna een stap verder gaan en persoonlijk begeleid worden naar meer energie en een gezonder en gelukkiger leven? Dan kun je kiezen voor een persoonlijk traject.

Voed jij je lichaam of vul jij je lichaam?

Online jouw afspraak inplannen

Aanbod

Ik help jou meer energie te ervaren en een volgende stap te zetten naar een energieker, gezonder en gelukkiger leven!

Strategie Call

€29

30 min

Wat is er inbegrepen?

In deze call maken we kennis met elkaar. We bespreken waar je op dit moment staat & waar je naar toe wil. Vanuit daar kijken we hoe we een persoonlijk traject kunnen inrichten en wat er voor nodig is om jouw doel(en) op een zo optimaal mogelijke manier te behalen.

Healthcheck

€150 -

60 min

Wat is er inbegrepen?

Door middel van een klein vingerprikje neem ik een druppeltje bloed af welke we direct onder de microscoop leggen en door mij zal worden geanalyseerd. Je kunt live op een scherm meekijken en aantekeningen maken. Lees er meer over bij de microscopische bloedanalyse. Tijdens deze Healthcheck is er ruimte om je vragen te stellen en (wanneer je deze meeneemt) je supplementen te laten checken.

Persoonlijk Traject

Prijs op aanvraag (momenteel vol)

Wat is er inbegrepen?

Tijdens dit traject begeleid ik je  persoonlijk met o.a. coaching calls, duidelijke handvaten, opdrachten en maken we gebruik van de microscopische bloedanalyse om zo efficiënt mogelijk jouw doel(en) te bereiken. Ik geef je de handvaten zodat je de balans terug kan vinden om een gezonder en gelukkiger leven te leiden met meer energie.